Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 6.8.2012 v 01.28 hod. oznámil občan, že v DC6 v ulici Školní se hlasitě hádá muž se ženou a muž ženu nutí, aby šla domů. Na místo byla vyslána hlídka MP, která u zastávky MHD spatřila muže, který na ženě klečel. Jakmile muž hlídku spatřil, ihned vstal. Hlídka si všimla, že žena měla krvácející oděrky v obličeji a měla odřené ruce. Strážníci zjistili totožnost agresora, jednalo se o devětatřicetiletého muže z Děčína. Napadená odmítla lékařské ošetření, ale požádala o přítomnost hlídky PČR, která řešení události převzala.

Dne 5.8.2012 v 15:30 hodin ohlásil občan, že v DC3 jezdí po Staroměstském nábřeží na skútru opilý řidič. Na místo byla vyslána hlídka MP, která v ulici zastavila dvaapadesátiletého muže z Děčína. Při orientační dechové zkoušce muž nadýchal cca 1 promile alkoholu. Při kontrole vyšlo najevo, že muž má za řízení pod vlivem alkoholu vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si celou záležitost si na místě převzala.

Dne 4.8.2012 ve 00.05 hod. oznámil občan, že na chodníku u parkoviště před nemocnicí leží nějaký člověk. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jednalo o jednašedesátiletého muže z Jílového. Hlídka muže probudila, rozchodila a ten za dohledu hlídky směřoval směrem k místu bydliště.

Dne 3.8.2012 ve 14.05 hod. oznámila obsluha obchodu v DC3, že zadržela osobu při krádeži. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že podezřelou z krádeže je teprve dvanáctiletá dívka, která se pokoušela odcizit rtěnku v hodnotě několika stokorun. Hlídka dívku převezla na služebnu Policie ČR k dalším úkonům a poté ji předala v místě bydliště rodičům.

Dne 3.8.2012 v 11.35 hod. oznámil občan, že jde kolem neobydleného domu v ul. Kamenická v DC2 a slyší tam nějaké rány. Na místo byla vyslána hlídka MP, která v domě přistihla dvě osoby. Jednalo se o pětapadesátiletého a devětadvacetiletého muže z Děčína. Vzhledem k tomu, že se do objektu dostali přes železné mříže, byla na místo přivolaná hlídka PČR, která řešení události převzala.

Zdroj: MP Děčín