Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 19.7.2012 v 11.17 hod. tel. oznámil občan, že nějaký muž se pokouší dostat do domu v ul. Zámecká v DC1. Na místo byla vyslána hlídka MP, která při svém příjezdu spatřila muže, který oknem vylézal ven a vynášel nějaké kovové trubky a plechový dřez. Jednalo se o osmadvacetiletého muže z Děčína. Strážníci muže omezili na osobní svobodě a na místo přivolali hlídku Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 20.7.2012 v 14:03 hod. požádala PČR o výjezd hlídky MP do DC32, kde se v restauraci nachází opilý muž a nechce ji opustit. Hlídka MP na místě zjistila, že se jednalo o třicetiletého muže z Prahy. Dle zjištění strážníků šlo o psychicky labilního jedince, na místo byla proto přivolána záchranná služba. Muž byl za asistence hlídky MP převezen do nemocnice. Vzhledem k jeho agresivitě mu hlídka MU musela nasadit pouta.

Dne 17.7.2012 ve 12.03 hod. oznámil občan, že do přízemí domu v ul. Zámecká v DC1 se kdosi vloupal a snaží se tam odcizit železo. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP, která zadržela muže, který otevřeným oknem vytahoval z přízemního bytu na chodník kuchyňský sporák. Jednalo se o osmadvacetiletého muže z Děčína. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 16.7.2012 ve 13.01 hod. oznámil občan, že v DC9 se nachází muž s jízdním kolem a má u sebe dvě tašky, ze kterých vyndává pohřební urny. Oznamovatel se domnívá, že muž urny odcizil na některém hřbitově. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP, která podezřelého šestnáctiletého mladíka zadržela. Mladík nebyl hlídce schopen podat vysvětlení, kde urnu vzal. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení převzala.

Zdroj: MP Děčín