Rubriky
Sport Turisti Zprávy

Aktivní víkend 10.-12. 8. 2012 Hinterhermsdorf Panoramatour

Přijďte si užít aktivní víkend do Saského Švýcarska! V malebné vesničce Hinterhermsdorf se ve dnech 10. – 12. 8. 2012 koná tradiční akce Panoramatour.

Pojďte se proběhnout, projít či projet kolmo letním Českosaským Švýcarskem. Akce je určena pro všechny turistické a sportovní nadšence, rodiny s dětmi a aktivní důchodce. Všichni běžci si zde přijdou na své. Připraven je rodinný zážitkový běh, okruh pro nejmenší, běh národním parkem a pro ty co to berou naprosto vážně, pak 30 kilometrů Panoramatrail. Cyklisti pohodáři a bikeři profíci si mohou vybrat cokoliv mezi lehkými cyklo okruhy až po nadupanou 150ti kilometrovou XXL Panoramatour. Příznivci rychlé chůze, joggingu a nordic walkingu si to užijí na vybraných trasách od 8 do 24 kilometrů. Pro turisty nadšence jsou připraveny obzvláště zajímavé trasy na pomezí zadního Saského Švýcarska, Českého Švýcarska a Šluknovského výběžku.

V místě jednotlivých akcí je pro děti zajištěn bohatý doprovodný program. Pro všechny zúčastněné pak hodně občerstvení, v cíli diplom a upomínkové předměty.

Víte, že:
Hinterhermsdorf Panoramatour se v minulých třech letech nominoval na seznam deseti nejoblíbenějších akcí v celém Německu?

Praktické informace:
Od pátku 10. 8. 2012, 15:30 hodin je otevřeno rezervační místo v informačním centru v Hinterhermsdorfu. Mezi Bad Schandau a Hinterhermsdorfem je pro účastníky zajištěna autobusová doprava. Vybrané akce začínají v Bad Schandau, Königsteinu a Pirně. Podrobné informace, včetně přihlášek a programu akce Hinterhermsdorf Panoramatour na www.tour-saechsische-schweiz.de / Facebook.de/Panoramatour.

Text: Jiří Šťastný