Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 26.5.2012 v 17.45 hod. oznámili zaměstnanci prodejny v DC4, že zadrželi zloděje. Hlídka MP na místě zjistila, že pětatřicetiletý muž odcizil zboží v hodnotě 177,- Kč. Vzhledem k tomu, že zadržený nemohl prokázat totožnost, byl předveden na PČR. Tam bylo zjištěno, že muž toho má na svědomí více, řešení záležitosti proto převzala Policie ČR.

Dne 25.5.2012 v 16:40 hod. oznámila PČR, že přes Masarykovo náměstí v DC1 ujíždí vozidlo Škoda Yeti, které způsobilo dopravní nehodu a z místa ujelo. Hlídka MP toto vozidlo spatřila, jak jede z ul. Kamenická na Nový most směrem na DC4, kde ho zastavila. Za volantem seděl pětačtyřicetiletý muž z Děčína. Řešení záležitosti převzala Policie ČR.

Dne 26.5.2012 v 00.40 hod. si všimla hlídka MP v DC3 motocyklistu se spolujezdcem na skútru, který najel na procházejícího chodce a poté odjížděl směrem k objektu Chlum. Hlídka MP motocyklistu zastavila o několik ulic dále. Skútr řídila osmnáctiletá dívka, která přiznala, že nevlastní řidičský průkaz. Událost si k dořešení převzala hlídka Policie ČR.

Dne 25.5.2012 v 09:45 hod. oznámil občan, že v ul. Růžová v DC3 u posledního paneláku je nějaká podezřelá dvojice, kterou na tomto místě nikdy neviděl. Hlídka MP na místě kontaktovala dvě osoby z Rumburku, které nemohly prokázat totožnost a měli u sebe nástroje k otevírání bytů a vozidel. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala. Podle sdělení PČR bylo po jednom z mužů vyhlášeno pátrání.

Zdroj: MP Děčín