Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 20.5.2012 v 21:48 hod. oznámila žena, že v ul. Přímá v DC32 se pohybuje nějaký mladík v kšiltovce a řve a vyhrožuje dívce. Hlídka MP na místě kontaktovala opilého šestadvacetiletého muže, který nadával své o deset let mladší přítelkyni. Ta odmítla možnost podání trestního oznámení, pouze požádala, aby strážníci muže z místa vykázali. Záležitost byla vyřešena domluvou.

Dne 20.5.2012 v 20:10 hod. oznámil občan z DC8, že v okolí někdo něco pálí a všude se šíří nepříjemný zápach. Hlídka MP na místě zjistila, že sedmadvacetiletý muž pálil dřevo a do ohniště přihodil kus pneumatiky. Na pokyn hlídky MP oheň okamžitě uhasil. Záležitost řešila hlídka uložením blokové pokuty.

Dne 19.5.2012 ve 22.25 hod. oznámil občan z DC8 rušení nočního klidu hlasitou hudbou. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že jedna z místních rodin slaví narozeniny. Dotyční se za hluk omluvili a hudbu ihned vypnuli. Hlídka přítomné poučila o možných následcích, pokud by se stížnost opakovala a věc vyřešila domluvou.

Dne 18.5.2012 ve 22.05 hod. oznámil občan z DC1, že v ul. Řetězová nějaká opilá omladina tlačí kontejnery a dělá bordel. Na místo byla vyslána hlídka MP, která přistihla tři mladíky. V době příchodu strážníků jeden z mladíků močil na veřejnosti, za což byl oceněn blokovou pokutou. Kontejner všichni pod dohledem strážníků vrátili na místo a nepořádek uklidili. Hlídka pak mladíky po důrazné domluvě z místa vykázala.

Dne 18.5.2012 v 16.20 hod. oznámil občan, že u stánku v DC4 je silně podnapilá žena, která má u sebe dvě malé děti ve věku asi 5 a 2 roky. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila opilou třiatřicetiletou ženu z Prahy. Dechová zkouška u ní ukázala téměř tři promile alkoholu. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si celou záležitost převzala k dalšímu šetření.

Zdroj: MP Děčín