Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 13.5.2012 v 20:20 hod. si všimla hlídka MP v parku v ul. Hankova v DC4 opilého muže a ženy, kteří se váleli na zemi vedle lavičky. Strážníci zjistili, že se jednalo o pětatřicetiletého opilého muže a sedmapadesátiletou ženu, která byla pomočená a pozvracená. Hlídka MP oba z těchto míst vykázala. Záležitost hlídka vyřešila domluvou.

 

Dne 13.5.2012 v 7.41 hod. oznámila zaměstnankyně děčínské nemocnice, že mají problém s opilým pacientem. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že opilý čtyřiačtyřicetiletý muž z Prahy utrpěl řezné poranění nad palcem pravé ruky a ke zdravotnímu personálu se choval agresivně. Z tohoto důvodu byl při ošetření přítomen strážník MP. Po ošetření muž pod dohledem hlídky MP z areálu nemocnice odešel.

 

Dne 12.5.2012 v 7.40 hod. oznámila žena z DC9 dva stany a nepořádek kolem v lese u ulice Nálepkova. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zjistila čtyři mladíky ve věku patnáct a šestnáct let ve stanech a značný nepořádek kolem. Přestupek proti veřejnému pořádku řešila hlídka na místě uložením blokových pokut. Hlídka MP mladíkům nařídila nepořádek uklidit. Následnou kontrolou bylo zjištěno, že stany jsou sbalené a místo uklizené.
Zdroj: MP Děčín