Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 9.4.2012 ve 14.30 hod. oznámil občan ležícího muže na zastávce autobusů MHD v DC6 v ulici Jiřího z Poděbrad. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že na zastávce usnul osmatřicetiletý muž z Františkova nad Ploučnicí. Dle vlastního sdělení muž nezvládl konzumaci alkoholu. Pod dohledem hlídky vyrazil ke svému známému, kde v klidu vystřízliví.

Dne 8.4.2012 v 02.20 hod. v DC4 v ulici Prokopa Holého si hlídka MP všimla muže, který odpovídal popisu osoby hledané policií. Jednalo se o pětadvacetiletého muže z Jílového. Po lustraci na PČR bylo potvrzeno, že dotyčný je skutečně hledanou osobou. Hlídka MP muže následně převezla na PČR, která si jej převzala.

Dne 7.4.2012 v 09:04 hod. oznámil občan, že v ul. U Splavu v DC8 nějací mladíci vykrádají sklad firmy. Hlídka MP na místě na pozemku zadržela čtyři mladíky ve věku čtrnáct až dvacet čtyři let. Mladíci na pozemku sbírali železný odpad. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dořešení.

Dne 6.4.2012 v 19.00 hod. si všimla hlídka MP v DC4 v ulici Prokopa Holého ležícího muže. Hlídka se jej pokoušela postavit, ale muž se neudržel na nohou. OS MP byl kontaktován dispečer ZZS, který na místo vyslal sanitu. Mezitím hlídka zjistila, že se jedná o třiašedesátiletého muže z Benešova nad Ploučnicí. Lékař po příjezdu na místo rozhodl o převozu dotyčného do nemocnice.

Zdroj: MP Děčín