Rubriky
Kultura volný čas Zprávy

Výtvarné a tvořivé kurzy mají úspěch

Určitě víte o existenci jediné umělecké galerie ARTMATERIAL.CZ v Zámecké ulici v Děčíně, jejíž součástí je i obchod výtvarných a hobby potřeb. Další činností týmu galerie je pořádání výtvarných a tvořivých KURZŮ. Pokud máte chuť tvořit, neváhejte se některého z kurzů zúčastnit. Pracujeme v příjemném prostředí umělecké galerie, kde se můžete nechat inspirovat vystavenými díly a načerpat pozitivní energii.

VÝTVARNÉ KURZY
jsou určeny jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé v malbě a kresbě.
Je Vaším snem umět zachytit svět kolem sebe pomocí barev? Skicovat si drobné události uhlovou kresbou nebo proniknout do zákonitostí pláten starých mistrů? Chcete se vrátit ke koníčku svého mládí, připravit se na uměleckou školu nebo by Vás malování jen lákalo?

Právě pro Vás je tento kurz akademické kresby a malby pod vedením vystudovaného malíře ve skupinách po 3 až 5 lidech. Kurzy již probíhají, stále přidáváme další termíny pro nové skupiny.
Podrobnosti na www.artmaterial.cz Přihláška na info@artmaterial.cz nebo v galerii Zámecká 7, Děčín I.
Kurzy vede: Dima, tel: 774577007

TVOŘIVÉ KURZY
Vám nabízejí tradiční, vyzkoušené hobby techniky, ale i ty novější a méně známé. Můžete očekávat pravidelné dávky uvolnění v tvořivém procesu a radost z vlastního výrobku, který si odnesete domů.
Pracujeme s různými materiály jako je ovčí rouno, korálky, drátky, modelovací hmoty, používáme barvy na sklo, textil, porcelán, dřevo, kov.
Přihlásit se můžete na: info@artmaterial.cz nebo osobně v obchodě ARTMATERIAL.CZ, Zámecká 7, Děčín I.
Tvořivé kurzy vede: Alice, tel.:774977007

Více informací a termíny na www.artmaterial.cz