Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 25.3.2012 v 03.10 hod. oznámila obsluha restaurace v DC9, že se jim to tam pere. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se mezi sebou poprali kvůli výši útraty dva muži ve věku dvaadvacet a devětadvacet let. Hlídka MP zabránila dalšímu napadání a oba z restaurace vykázala.

Dne 24.3.2012 v 17.10 hod. oznámila žena z DC8 přítomnost čtyř zfetovaných osob ve věku asi 13 let na autobusové zastávce v DC8. Dle oznamovatelky tam dotyční tloukli do autobusové zastávky a odjeli autobusem směrem do DC4. Hlídkou MP byly dvě z těchto osob zastiženy u křižovatky ulic Teplická, Divišova. Obě osoby byly pod vlivem alkoholu. Jednalo se o třináctiletého a patnáctiletého chlapce z Děčína. U obou bylo dechovou zkouškou zjištěno ovlivnění alkoholem. Po provedení dechové zkoušky bylo zjištěno, že alkohol dotyčným podala devětadvacetiletá žena, jejíž totožnost hlídka předala Policii ČR, která řešení záležitosti převzala. Mladšího z chlapců hlídka MP převezla do místa bydliště, kde jej předala rodičům.

Dne 24.3.2012 v 06.25 hod. zastavila hlídka MP v DC3 vozidlo Škoda Superb, jehož řidič neměl vůz viditelně pod kontrolou. Za volantem seděl osmačtyřicetiletý muž z Prahy. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si vše převzala k dalšímu řízení. Muž při kontrole nadýchal 2.15 promile alkoholu.

Dne 24.3.2012 v 05.05 hod. oznámila žena z DC4, že se jí její bývalý přítel dostal do bytu a ona ho nemůže dostat pryč. Raději před ním utekla ven. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že třiadvacetiletý muž si přišel v lehce podnapilém stavu do bytu pro nějaké věci a dožadoval se po své bývalé přítelkyně možnosti v jejím bytě přespat. Hlídka MP dotyčného z bytu vykázala.

Dne 24.3.2012 v 02.40 hod. oznámila obsluha restaurace v DC2, že se strhla rvačka. Na místo byla vyslána hlídka MP a zároveň byla vyrozuměna Policie ČR. Hlídka MP zjistila, že dvaačtyřicetiletý muž se nepohodl s dalšími hosty a došlo ke rvačce. Událost si k dořešení převzala hlídka Policie ČR.

Zdroj: MP Děčín