Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 4.3.2012 v 21.00 hod. oznámil občan z DC4 vozidlo Škoda Favorit, jehož řidič naboural do vozidla Ford Mondeo a snaží se z místa ujet. Na místo byly vyslány hlídky MP, které řidiče, pětačtyřicetiletého muže z Děčína, zadržely. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dalšímu šetření.

Dne 4.3.2012 ve 20.20 hod. oznámil občan, že byl napaden v DC1 u Masarykova náměstí. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že k napadení došlo nedaleké v čajovně, kde hlídka zadržela útočníka, šestatřicetiletého muže z Jílového. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dalšímu šetření.

Dne 3.3.2012 ve 23.15 hod. zastavila hlídka MP podezřelé vozidlo v DC6. Řidič při spatření hlídky MP zastavil a vystoupil i se spolujezdci z vozidla. Při ověřování pátrání bylo zjištěno, že registrační značky patří na jiné vozidlo. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 3.3.2012 ve 21.15 hod. zjistila hlídka MP řidiče, který řídil pod vlivem alkoholu. Řidič, dvaatřicetiletý muž z Děčína, přijel na čerpací stanici, vystoupil z vozidla, a když se jej hlídka snažila upozornit na rozsvícená mlhová světla, byl z řidiče cítit silně zápach alkoholu. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která u řidiče provedla orientační dechovou zkoušku, která ukázala 2,5 promile. Záležitost si k dořešení převzala hlídka PČR.


Zdroj: MP Děčín