Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 20. 11. 2011 v 02.25 hod. oznámila žena, že stojí na zastávce MHD v DC4 a u zastávky zastavilo vozidlo bez RZ, jehož řidič  začal nějakou slečnu obtěžovat. Na místo byla vyslána hlídka MP, která vozidlo zn. Renault zastavila. Jako řidič byl zjištěn čtyřiatřicetiletý muž z Litoměřic. Hlídce MP uvedl, že se pohádal s přítelkyní a vysadil jí na zastávce MHD a poté jí přemlouval, aby znovu nasedla do vozidla. Jelikož doklady od vozidla nesouhlasily s údaji o vozidle, byla na místo přivolána hlídka PČR, která si věc převzala.

 

Dne 19.11.2011 v 23.15 hod. zadržela hlídka MP při kontrole sběrného dvora v DC4 dvě osoby, osmadvacetiletého a o čtyři roky mladšího muže z Děčína. Dotyční ve dvoře kradli kovový materiál. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dořešení.

 

Dne 18.11.2010 v 19.10 hod. oznámil zaměstnanec ochranky hypermarketu v DC5 spícího muže u druhého vchodu do hypermarketu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o devětačtyřicetiletého muže z Ústí nad Labem. Dotyčný žádné zranění neměl, pomoc od hlídky MP odmítl. Strážníci jej z místa vykázali a dohlédli na jeho odchod směrem k nádraží.

 

Dne 18.11.2011 v 16.20 hod. zadržela hlídka MP na Komenského náměstí v DC1 osobu, jejíž popis odpovídal osobě hledané PČR. Jednalo se o jednatřicetiletou ženu z Děčína. Dotazem na PČR bylo zjištěno, že je opravdu v pátrání, proto byla na žádost PČR předvedena na OO PČR, kde byla ponechána k dalším úkonům.

 

Dne 18.11.2011 v 14.25 hod. si všimla hlídka MP v DC4 psa, který vykonal velkou potřebu, aniž by po něm jeho majitel uklidil. Hlídka majitele psa zastihla v ulici Palackého. Jednalo se o šestadvacetiletého muže z Děčína. Dotyčný muž vše přiznal a exkrementy uklidil. Hlídka přestupek vyřešila uložením blokové pokuty.

 

Dne 17.11.2011 v 18.05 hod. oznámila žena z DC4 napadení v jejím bytě ze strany jejího přítele, který není v bytě trvale hlášen. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že mezi oznamovatelkou a jejím přítelem došlo k hádce. Ke zranění účastníků nedošlo. Trestní oznámení žena podat nechtěla. Jejího partnera, devětatřicetiletého muže z Děčína, hlídka MP na žádost oznamovatelky vykázala z bytu.

 Dne 17.11.2011 v 10.55 hod. oznámil člen ochranky obchodního domu v DC4 bezdomovce, který chodí do dvora, kde krade odložené zboží. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zadržela jednapadesátiletého muže z Děčína. Muž se přiznal, že ze dvora odnesl různé salámy a sýry. Přestupek proti majetku řešila hlídka na místě uložením blokové pokuty.

Zdroj: MP Děčín