Rubriky
Zprávy

Krok za krokem ke zdraví a kráse 4

Postupně jsme se přes hubnoucí programy dostali ke zkrašlovacím procedurám. V rámci kosmetického ošetření pleti si v našem salonu můžete vybrat hned z několika způsobů péče o pleť a dekolt, tak aby vyhovoval Vašim potřebám.

1. Klasické kosmetické ošetření, masáž obličeje, úprava obočí, barvení řas a obočí, depilace horního rtu a brady a následné líčení.

2. Oxyterapie (kyslíková mezoterapie) spočívá ve vstřikování proudu čistých aktivních látek a kyslíku pod tlakemdo střední vrstvy kůže. Efekt komplexně vyčištěné, nahydratované a rozjasněné pokožky je okamžitý. Směle můžete vyrazit do společnosti a my Vás na cestu ještě nalíčíme. Tato metoda je vhodná i pro mladistvou problémovou pleť, kdy umožní naší omladině předejít psychickým problémům s akné a černými tečkami. Navíc mladí do 18 let mají u nás na tuto proceduru slevu.

3. Galvanické ošetření – tato procedura využívá lázeňstvím léty prověřený galvanický proud upravený dle potřeb zákazníka: zaměřuje se na zdroje stárnutí a buněčnou energii, zlepšuje krevní oběh a nastartuje v pokožce obnovu kolagenu a elastinu. Ve spojení s patentovanou technologií age LOC (zámek stárnutí) poskytuje schopnost udržet si mladistvý vzhled.

4. Radiofrekvence – je tzv. teplá procedura, při níž za pomoci radiofrekvenčních vln dochází k vyhlazení vrásek, zpevnění pokožky a podbradků. Optimálně navazuje na oxyterapii a je velmi příjemná a efektivní.

5. Hyalurofrax (diodový laser a fraxpen) – laserové kosmetické ošetření s kyselinou hyaluronovou. Jedná se o první zařízení na světě, které umožňuje aplikovat výplně do vrásek a povadlé kůže v dekoltu bez použití jehel. Po ošetření je pokožka vypnutá, hydratovaná bez pigmentových skvrn. Vše je naprosto bezbolestné. A ještě Vás přimějeme ke zlepšení pitného režimu.

6. Botox a výplňové materiály – pokud Vám injekce nevadí a chcete mít okamžitý efekt – vrásky pryč, můžete zkusit aplikaci botulotoxinu či juvadermu ULTRA. Přípravky se aplikují tenkou jehličkou do vrstvy kůže a vážně, ani tohle moc nebolí. Paní doktorka má jemné ruce.

7. Permanentní make-up – upravená v každém okamžiku. Bezbolestná metoda zvýraznění obličeje, zejména rtů, obočí a očních linek.

Tak a teď už jste dámy dokonalé a příště si dáme relax…

Dámský svět najdete na adrese:
Děčín I., Oblouková 1413/3 v areálu restaurace Fabrika
Bližší informace naleznete na www.damskysvet.cz
nebo na telefonu 412518717, 734523523
A v dalším pokračování příště …

Zdroj: redakční pošta