Rubriky
Zprávy

Noční párty v Sebnitz

Sebnitz – přijměte pozvání na netradiční zážitek. Noční nakupování a předvánoční zábava ve slavnostně nasvícené Sebnitz.

Pojďte si užít originální atmosféru večerní Sebnitz. Všichni budou na nohou. Obchody mají otevřeno do dlouhých nočních hodin. Obuvníci chystají různá překvapení, v kuchyňském studiu proběhne TUPPERPARTY a obchody s dětským oblečením připravují extra nabídky.

V celém městě poběží jedna párty za druhou. Africké bubny rozdivočí  expozici v Afrikahaus, náměstí se bude vlnit v rytmu samby a westernová nálada ovládne Museum umělých květin.  Vůně horkých svařáků a grilovaných Bratwurstů Vám připomene blížící se čas adventní. Kulinářské zážitky se chystají v italské restauraci i Gruzínské jizbě.

Dětská očka rozzáří úvodní lampionový průvod, který jde od autobusového nádraží směrem k náměstí. Žlutý americký školní autobus s Vámi bude pendlovat mezi náměstím a muzei automobilových veteránů a modelových mašinek. Koňské povozy budou křižovat nočním městem. Do toho všeho se na náměstí rozpoutá kolem osmé hodiny večerní nebezpečná ohnivá show.

Pojďte se bavit a zažijte netradiční noční párty v blízké Sebnitz.

 

Program: 4.  11.  2011 (pátek) Sebnitz náměstí

17,00 hod, začátek programu

17,30 hod, všech 5 muzeí otevírá své brány

18,00 hod, lampionový průvod, autobusové nádraží – náměstí

18,00 hod noční nakupování – obchody mají otevřeno a chystají se speciální nabídky

18,30 hod, v rytmu samby skupiny Bloco Pavao na náměstí

20,00 hod, ohnivá show „Ignis Infernum“

22,00 hod, ukončení slavností v evangelickém kostele

 

Více informací: http://urlaub-in-sebnitz.blog.de/

Text: Jiří Šťastný