Rubriky
Sport Zprávy

Medailová žeň SK Judo Děčín na Velké ceně Loun

V sobotu 22. října proběhla v Lounech již tradiční Velká cena v judu a děčínští malí judisté pod vedením trenérky Jaroslavy Černé se na ní představili ve velmi dobré formě.

Stříbrné medaile ve svých váhových kategoriích získali Jan Černoch (46-48,5 kg), Josef Kokrhoun (25,8 – 27 kg) a Jakub Kříček (22,8-24,7 kg).

Ve váze 23,9 – 25,1 kg pak děčínské judistické naděje naprosto dominovaly a obsadily všechna tři medailová místa. Bronz si přivezl Matěj Ledvinka, stříbro získal Adam Střelka a ze zlaté medaile se radoval Jakub Ledvinka.

„Mám z kluků radost.  Když vidím, jak na trénincích dřou tak jim ty medaile moc přeju. Je fajn, že i dnes, v době, kdy většina dětí tráví svůj čas pouze u počítače, se najdou kluci, kteří mají chuť na sobě pracovat a něco dokázat. Navíc mě i těší, že tradice juda, coby jednoho z nejúspěšnějších děčínských sportů vůbec, stále pokračuje,“ okomentovala úspěchy svých svěřenců trenérka Jaroslava Černá.

Na fotografii  – zleva nahoře : Josef Kokrhoun, Jakub Kříček, Jan Černoch, trenérka Jaroslava Černá a Adam Střelka. Dole zleva: Matěj Ledvinka, Jakub Ledvinka.

Jan Rokůsek, SK Judo Děčín