Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 28.7.2011 v 16.30 hod. oznámila obsluha stánku s občerstvením v DC1 problém s několika hosty. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zjistila, že došlo k fyzické potyčce mezi pětapadesátiletým mužem z Děčína a o deset let mladším cizincem. Během potyčky došlo k poškození notebooku a k rozbití plastové židle. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc na místě převzala k dalšímu šetření.

Dne 28.7.2011 ve 23.30 hod. oznámila žena z DC6, že má doma problém se synem a jeho přítelkyní. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že k oznamovatelce přišel její syn v podnapilém stavu se svojí přítelkyní ve stavu obdobném a oznamovatelku rušili velkým hlukem. Hlídka záležitost vyřešila domluvou. Syn i se svojí přítelkyní pak oznámili, že se vrátí k matce jindy ve střízlivém stavu.

Dne 27.7.2011 ve 20.20 hod. spatřila hlídka MP při kontrole sběrného dvora v DC6 čtyři osoby, které se tam neoprávněně pohybovaly. Při spatření hlídky se osoby daly na útěk. Hlídce se podařilo všechny čtyři zadržet. Jednalo se o muže ve věku dvacet čtyři až třicet pět let. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

 Dne 27.7.2011 v 19.25 hod. oznámila žena z DC6, že prodavač v místní prodejně několikrát udeřil její malou dceru. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že dceru oznamovatelky měl údajně několikrát udeřit v obchodě třiapadesátiletý cizinec. Dívka viditelné zranění neměla, stěžovala si ale na bolesti hlavy. Na místo přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 26.7.2011 ve 20.25 hod. oznámil občan, že v prostoru před hypermarketem v DC4 leží muž, který potřebuje lékařskou pomoc. Na místo byla vyslána hlídka MP, která před popisovanou prodejnou žádného ležícího muže nenalezla. Hlídka poté provedla kontrolu okolí a ležícího muže spatřila ležet na chodníku v ul. Hankova. Jednalo se o třiatřicetiletého muže z Děčína. Muž si stěžoval na bolest v oblasti břicha. Dále hlídce sdělil, že se léčí s žaludečními vředy. OS MP byl kontaktován dispečer ZZS, který na místo vyslal lékaře. Ten po příjezdu na místo výše jmenovaného odvezl do nemocnice na vyšetření.

 Dne 26.7.2011 v 18.16 hod. oznámil občan, že v herně v DC2 je nějaká opilá žena, která všechny uráží a vyzvracela se na zem. Hlídka MP na místě kontaktovala opilou sedmnáctiletou dívku, kterou převezla do místa bydliště, kde ji předala matce. Přestupek spočívající ve vzbuzení veřejného pohoršení vyřešila hlídka uložením blokové pokuty.

Dne 26.7.2011 v 14:25 hod. oznámila žena z DC6, že u garáží spadl nějaký člověk, který bude zřejmě opilý. Hlídka MP na místě kontaktovala opilého jednačtyřicetiletého muže. Strážníci s ním záležitost vyřešili uložením blokové pokuty a z místa jej vykázali.

Zdroj: MP Děčín