Rubriky
Zprávy

Xterra Děčín 2011

4. ročník závodu v xterra triathlonu DĚČÍN ZEDNÍČEK XTERRA CUP. Akce se koná v úžasném prostřední labského kaňonu v sobotu 9. 7. 2011 na Smetanově nábřeží v Děčíně.

Start hlavního závodu je tradičně ve 12.00 a dětský závod odstartuje v 10:30 na Děčínském termálním koupališti na Starém Městě. Letos připravili pořadatelé několik novinek – hlavní závod je vypsán také pro tříčlenou štafetu, kde každý absolvuje jednu disciplínu a složení může být libovolné – přátelé, rodiny, firmy, apod.

Samozřejmostí je dětský závod, na kterém budou nově k zapůjčení dětská kola poskytnutá nadací Tomáše Slavaty, každý kdo by měl zájem o využití této nabídky, nechť kontaktuje pořadatele.

Závod je součástí nejen Českého poháru, ale i XTERRA German Tour, takže si pořadatelé slibují o to větší účast závodníků. Samozřejmostí je bohatá tombola jejíž hlavní cenou je horské kolo a zapůjčeni automobilu na víkend zdarma.Výtěžek ze závodu půjde na dobročinné účely.

Akce je opravdu pro každého a může být výzvou vyzkoušet si nový, atraktivní sport a zároveň si užít fajn den. Proto se nezapomeňte včas přihlásit a 9. července s sebou vezměte i svoje děti. Bohatý doprovodný program a občerstvení je zajištěno. Více informací a propozice závodu najdete na webu www.xterradecin.cz

Děčín Xterra Team
Zdroj: redakční pošta