Rubriky
Zprávy

Máte zájem o večerní prohlídku zoo? Rezervujte si místo!

Zoo Děčín připravila pro své návštěvníky na letošní léto opět sérii večerních prohlídek. Na „kukandu po zavíračce“ pozve děčínská zoo během letních prázdnin hned čtyřikrát. „V loňském roce byl o tuto aktivitu velký zájem, proto jsme se rozhodli 2 termíny přidat.

Návštěvníci se mohou těšit na dvě večerní prohlídky v červenci a dvě v srpnu. Hlásit se na ně je možné již nyní,“ uvedla vedoucí Centra návštěvnických služeb Zoo Děčín Ing. Dagmar Floriánová. Akce je spojená s komentovanou prohlídkou zoo, návštěvníci dostanou možnost vidět chování zvířat v klidném prostředí lesoparku, dozvědí se o nich nejrůznější informace a u některých dokonce i osobní příběhy.

Červencové prohlídky jsou naplánované na 8. a 22. července, srpnové pak na 5. a 19. den v měsíci. Každý prohlídkový den budou k dispozici dva časové termíny. Na večerní prohlídku zoo bude možné se vydat buď v 19.30 nebo ve 21.00 hodin. Cena za prohlídku je 120,- za dospělého, 80,- za dítě. Na akci je nutné se předem objednat, počet míst je totiž omezen. Lze tak učinit buď na tel. čísle: 412 531 164 nebo e-mailem: info@zoodecin.cz, na těchto kontaktech je možné získat také bližší informace.

Alena Houšková
Zoo Děčín – Pastýřská stěna, p. o.