Rubriky
Kultura Zprávy

Aktuality z divadla

Vážené dámy, vážení pánové, vážení divadelní přátelé,
minulý týden bylo naše divadlo podvakráte beznadějně vyprodáno, poprvé v pondělí 28. 3. na legendární představení Mlýny divadla Sklep a pak ve čtvrtek 31. 3. na koncert bratří Nedvědů.

Tento týden pro Vás chystáme dvě lahůdky: po několika letech se do Děčína vrací slavný Šmokův Pražský komorní balet. Součástí programu jsou variace na Bizetovu Carmen, zazní melodie Stabat od Antonína Dvořáka, Rusínké, ukrajinské a východoslovenské balady a dnes již proslavený balet Divocí koně inspirovaný Jarkem Nohavicou, podle kterého je celý program pojmenován. Balet uvedeme ve čtvrtek 7.4. od 19:00 v našem divadle.

O den později – v pátek 8.4. od 19:00 – uvedeme představení Africká královna podle stejnojmenného filmu s Katharine Hepburnovou a Humpreym Bogartem. V českém obsazení hraje Linda Rybová a Hynek Čermák. Inscenace má veliký úspěch po všech divadlech v ČR. Příběh ostříleného lodníka a spořádané dcery z farmářské rodiny, kteří se do sebe zamilují na cestě divokými africkými peřejemi a nepřátelskou německou palbou, slibuje řadu komediálních i romantických výstupů.

Neváhejte a přijďte potěšit své oči a uši do našeho stánku múz. Lístky jsou k dostání na pokladnách divadla a všech dalších prodejních míst Vstupenky Děčín včetně internetového předprodeje.

Vaše divadlo