Rubriky
Zprávy

Aktuality z divadla

Dovolujeme si Vás nyní upozornit na skvělou komedii Marca Camolletiho, ve které hrají známí a vynikající herci Lucie Zedníčková, Adéla Gondíková, Vladislav Beneš, Olga Želenská a další. Komedie o znuděné manželské dvojici, která se rozhodne zpestřit si život nevěrou, je v Praze hrána s velkým úspěchem již několik sezón a samozřejmě toto představení vidělo mnoho divadel po celých Čechách, včetně toho děčínského. Pokud jste tuto báječnou situační komedii ještě neviděli, neváhejte a přijďte v úterý 22. 2. v 19:00 hod. do našeho divadla.

Příští týden v pátek 25. 2. od 19:00 hod. Vás zveme na recitál Marty Kubišové. Na programu budou největší hity této hvězdy šedesátých let jako Nechte zvony znít, Hej Jude nebo Modlidba, která se stala neoficiální hymnou Sametové revoluce. Hudebně zpěvačku doprovodí vynikající český klavírista Petr Malásek a jeho skupina.Vstupenky si můžete rezervovat na www.divadlodecin.cz nebo www.vstupenkadecin.cz.

Vážení přátelé divadla, a kdyby jste náhodou nevěděli co se zítřejším sobotním večerem, pak lze v našem divadle shlédnout od devatenácti hodin kultovní studiové představení nezávislého Divadla Buchty a Loutky s názvem Tibet – tajemství červené krabičky. Hra vznikla podle literární předlohy – deníků Petra Síse, který v padesátých létech pobýval několik několik roků v Tibetu a zde se setkal i se samotným Dalajlamou.

Věříme, že si z naší nabídky vyberete a těšíme se na Vás.
Vaše Divadlo